VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzenden

De verzendkosten van een bestelling zijn als volgt:
Verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95, bij orders boven de € 50,- gratis
Verzending overige binnen EU landen € 9,50
Verzending buiten EU € 19,00

Leveringen

Alle artikelen worden binnen 3 dagen geleverd.
Wanneer een artikel een langere levertijd dan 5 werkdagen heeft, zal de koper hiervan per e-mail op de hoogte worden gesteld.
Wanneer artikelen niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail worden medegedeeld. De koper heeft de mogelijkheid de order te annuleren of een vervangend product te bestellen voor het orderbedrag of het geld terug te laten storten.

Retourneren

Indien de bestelde artikelen niet passen of om een andere reden niet aan de verwachtingen voldoen, kunnen ze binnen 8 werkdagen na ontvangst worden omgeruild voor een artikel met een vergelijkbare verkoopprijs of het aankoopbedrag kan worden teruggestort.
Bij de retourzending moet het ingevulde retourformulier worden meegestuurd. Wanneer dit formulier niet bij deze zending aanwezig is kan deze niet in behandeling worden genomen.
Goederen die retour worden gestuurd moeten in originele staat door Stilla Styles worden ontvangen, dus met aangehechte kaartjes, ongeschonden en ongedragen.

Retourzendingen moeten inclusief retourformulier worden teruggestuurd aan:

Stilla Styles

Sint Janstraat 19

1251 KX Laren

De kosten en het risico voor retour zendingen zijn voor rekening van de koper. De verzendkosten voor het versturen van een eenmalig vervangend artikel zijn voor rekening van Stilla Styles.
Indien de koper aan de voorwaarden voldoet wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen teruggestort.
Afgeprijsde artikelen kunnen binnen 8 dagen na ontvangst worden omgeruild voor een ander artikel met vergelijkbare verkoopprijs echter de verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

logo-stilla-styles

Sint Jansstraat 19
1251 KX Laren NH
035-5339238

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00u
Woensdag
10:00 - 18:00u
Donderdag
10:00 - 18:00u
Vrijdag
10:00 - 18:00u
Zaterdag
10:00 - 17:00u
Zondag
Gesloten
betalingen-logo