Over Stilla Styles Damesmode

www.stillastyles

A WAY OF LIFE, A WAY OF EXPRESSION

De filosofie dat kleding de ziel weerspiegelt, maakt het dragen van SARAH PACINI een manier van leven. Een unieke combinatie tussen geweven stoffen, breisels en kleur, resulteert in een collectie die uitermate vrouwelijk is. SARAH PACINI biedt haar klanten een volledig silhouet.

Stilla Styles Sarah Pacini Laren is een totaal concept van de damesmode van merken Sarah Pacini (de complete collectie) en Annette Görtz. De sieraden merken zijn Leonardi, Opus4, Il était une fois en UBU Paris.

Persoonlijke styling en hoge service zijn bij Stilla Styles vanzelfsprekend. In onze winkel in Laren en in de online webshop.

Welkom bij Stilla Styles

VOOR EEN PERSOONLIJKE STYLING!

StillaStyles… een kledingwinkel waarin wij kwaliteit, persoonlijke aandacht en service heel belangrijk vinden. Daarom verkopen wij al jaren de hele collectie dameskleding van het top merk Sarah Pacini aangevuld met mooie merk Annette Görtz. U kunt bij ons ook terecht voor merken als Peserico Easy, Cappellini en FCUK. Tevens hebben wij een enorme collectie exclusieve sieraden. Natuurlijk maken wij het plaatje compleet door een mooie collectie tassen en andere accessoires.

Het is mogelijk om de damesmode online te bekijken en te bestellen via de webshop. Maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Laren.

Voor de vrouw die anders gekleed wil gaan en haar eigen stijl bepaalt.

In de kledingwinkel in Laren adviseren Paula Tiddens en haar medewerksters u uitgebreid en laten zien welke combinaties bij elkaar passen. Daar nemen zij alle tijd voor zodat u in alle rust uw garderobe kunt uitzoeken, indien gewenst kan dit zelfs op afspraak.

StillaStyles u bent altijd van harte welkom.

Paula Tiddens

ONTVANG NIEUWS EN INSPIRATIE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

AFMELDEN IS ALTIJD MOGELIJK VIA DE NIEUWSBRIEF

Something went wrong. Please check your entries and try again.
logo-stilla-styles

Sint Jansstraat 19
1251 KX Laren NH
035-5339238

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00u
Woensdag
10:00 - 18:00u
Donderdag
10:00 - 18:00u
Vrijdag
10:00 - 18:00u
Zaterdag
10:00 - 17:00u
Zondag
Gesloten
betalingen-logo