Onze winkel in laren

Stilla Styles Dameskleding Laren

Stilla Styles staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en service.

Stilla Styles damesmode is niet alleen als webshop te bezoeken voor de nieuwste collecties dames mode van topmerken Sarah Pacini, Annette Görtz, Cappellini, FCUK, Peserico Easy etc. In Laren is het mogelijk om de kledingwinkel fysiek te bezoeken en de damesmode te bekijken en passen.

Daar nemen wij alle tijd voor zodat u in alle rust uw garderobe kunt uitzoeken, indien gewenst kan dit zelfs op afspraak.

U bent altijd van harte welkom bij Stilla Styles.

stillastyles-laren

Singer Laren herbergt een verrassende en brede verzameling van internationale beeldende kunst uit de periode 1880-1950. Een ‘klassiek moderne’ collectie die veel aanknopingspunten biedt voor een veelzijdig tentoonstellingsbeleid.

De gratis toegankelijke beeldentuin is ingericht met beelden van hedendaagse Nederlandse kunstenaars met de relatie cultuur - natuur als verbindend thema. De kunstwerken gaan alle op geheel eigen wijze een verbinding aan met de natuur.

Combineer Stilla Styles met een dagje uit in Laren NH, de parel van 't Gooi

Laren is een vriendelijk dorp midden in het Gooi met ruime gratis parkeergelegenheid en een groot aanbod aan kwaliteitsmodewinkels, restaurants, gezellige terrassen en niet te vergeten cultuur. Bezoek het beroemde Singer Museum en de daarbij behorende prachtige beeldentuin.

Een dagje laren is een echt dagje uit.

www.stillastyles

ONTVANG NIEUWS EN INSPIRATIE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

AFMELDEN IS ALTIJD MOGELIJK VIA DE NIEUWSBRIEF

Something went wrong. Please check your entries and try again.
logo-stilla-styles

Sint Jansstraat 19
1251 KX Laren NH
035-5339238

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00u
Woensdag
10:00 - 18:00u
Donderdag
10:00 - 18:00u
Vrijdag
10:00 - 18:00u
Zaterdag
10:00 - 17:00u
Zondag
Gesloten
betalingen-logo